Olimpia 2016 - Friss hírek

Rafael Nadal döntött, vállalja a játékot

Rafael Nadal megerősítette, hogy játszik Rióban,annak ellenére, hogy a csukló sérüléssel küzd. A spanyol teniszező kedden, edzés után az olimpiai Tenisz Központ az olimpia honlapjának nyilatkozva mondta:

Beszéltem a csapatommal és a úgy döntöttünk, hogy játszani fogok. Nem ideális a helyzet, de a spanyol teniszezők kapitánya, Conchita Martinez biztatott, hogy nekem van arra a legnagyobb lehetőségem, hogy hazám jó eredményt érjen el teniszben az olimpián. Szóval hat órát edzettem ma. A csuklóm nem száz százalékos, de a legjobb hír az, hogy miután a hat óra gyakorlás után a csuklóm nem rosszabb, mint tegnap. Még beszélek a kapitánnyal, de a terv az, hogy vállalom az egyes mellett a párost is.

Nadal 2008-ban Pekingben megnyerte az olimpiát. Nem lesz egyszerű dolga, ha ismételni szeretne, mert a világelső szerb Novak Djokovic (a képen jobbra) és a világranglista második helyén álló brit Andy Murray kedden már szintén az Olimpiai Teniszközpontban tartott edzést, ahol három nappal a riói nyári olimpia kezdete előtt látszólag örömmel üdvözölték egymást.

MTI
Fotó: MTI

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik