Olimpia 2016 - Friss hírek

Rio 2016: meglopták a világbajnok vízilabdázót

Dusko Pijetlovic olimpiai bronzérmes, világbajnok, és háromszoros Európa-bajnok szerb vízilabdázó. Szolid, 197 centiméter magas óriás. Center, a maga posztján a világ egyik, ha nem a legjobbja. Ritkán szokták megtréfálni, befűzni. Most sikerült.

A vajma.info beszámolója szerint kirabolták a szúrós tekintetű izomkolosszust, három mobiltelefontól szabadították meg rögvest a Rióba érkezésük után nem sokkal.

Valóban igaz, nem sokkal az érkezésünk után három mobiltelefontól szabadítottak meg, de még egész jól jártam, hiszen az ausztrálok szálláshelyén 12 készülék tűnt el

– idézte alap Pijetlovicot. Az esetet azonnal jelentették, de a tolvajt nem találta meg a rendőrség. Pijetlovic nem maradt mobil nélkül, mert a szerbek egyik szponzora azonnal adott neki új készüléket.

Nem ez az első eset. A szerb vízilabdázó előtt az ausztrálokat és a dánok is rablás áldozatai lettek. Az olimpiai faluba állítólag akkreditáció nélküli emberek is bejutnak, elég csak szerelőnek, vagy takarító személyzetnek álcázniuk magukat a tolvajoknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!