Olimpia 2016 - Friss hírek

Kedves fotókkal árasztják el a Facebookot a magyar sportolók

Összegyűjtöttünk néhány fotót, amelyeket Rióban lévő sportolóink posztoltak közösségi oldalukra. Erdélyi Zsófia megosztotta szurkolóival, hogyan élte meg első napját az olimpiai faluban, Földházi Zsófia Kapás Boglárkát biztatja, Verrasztó Evelyn az aranyérmes Szász Emesével fotózkodott, Tobai-Sike Renáta pedig Usain Bolttal találkozott.

Első nap a faluban! :) Körbe futottuk, könnyű futás alatt…többször… na ja jó sokszor. :) Jártunk a Samsungnál, aztán csapat értekezlet, majd ebéd… most pihengetek az ágyikómban! :) ez a csodás kép az apartman erkélyéről készült, amiben az én szobám is megtalálható. Nagyon fura érzés még itt lenni. :) szinte hihetetlen. Nagyon izgatott vagyok már. :) Hajrá Magyarok! :)

erdelyizsofi

 

Bogi! Ma már elvileg úszol! 10 éve a Dunába csobbantunk a csokizás után, idén talán együtt csokizunk az olimpia után ;) Jó volt nézni az álmodozó képeket! Kívánom, hogy tudd megúszni a saját legjobbadat és az legyen elég arra, amiről álmodtál! Sok sikert! Izgulunk, nagyon!

foldhazizsofi

 

The first gold went to my friend @emeseszasz 👏🏻👏🏻👏🏻 #rio2016 #hunbelievable #TeamHungary #MagyarCsapat #egyekvagyunk #fencing

verraszto

 

Ma kétszer szökött a pulzusom 170fölé! A verseny még csak-csak….de aztán szembejött Bolt. Na jó….csináltunk egy szelfit <3

 tobaisikerenata

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik