Olimpia 2016 - Friss hírek

Karakas Hedvig intéssel aratott újabb győzelmet

Karakas Hedvig hétfőn délután gyors ipponnal győzte le a türkmén ellenfelét. A legjobb 16 között a kanadai Catherine Beauchemin-Pinard ellen kellett bizonyítania.

Az 57 kilogrammosok mezőnyében rendezett találkozót a kanadai kezdte aktívabban, de Karakas kibújt a szorításból. Két perc után nem jegyezhettünk fel érvényes akciót, majd a földharc dominált a küzdelemben.

Egy perccel a vége előtt megintették a kanadait, így a magyar cselgáncsozó került előnybe. Karakas végül intéssel verte meg Beauchemin-Pinard-t, így bejutott a legjobb nyolc közé, ahol brazil versenyző ellen kell helytállnia.

„Nehéz meccs lesz, a brazil lány itthon van és jó dzsúdós nagyon, de mindent meg fogunk tenni, hogy Hédi helytálljon és győzzön. Az elmúlt egy hónap az arról szólt, hogy kielemeztük a lehetséges ellenfeleket, szóval ebben a rövid időben csak át kell nézni a jegyzeteinket. A koreai nagyon jó volt az elmúlt időszakban, így egy kicsit vele számoltam inkább, de Rafaela Silva most nagyon egyben van” – mondta Toncs Péter edző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik