Élő Olimpia 2016 - Friss hírek

Büntetőpárbaj után elveszítette a negyeddöntőt a férfi pólócsapat

A csoportelső magyar férfi vízilabda-válogatott Montenegró ellen játszotta negyeddöntőjét a riói olimpián. Az első két negyed során nagyon nem ment a játék a mieinknek, Scepanovic szinte minden lövést hárított. Nagy Viktor ezúttal nem tudta elkapni a fonalat, gyorsan le is kellett cserélni.

A második félidőre feljavult a védekezésünk és elől is jöttek a gólok, nyolc perccel a vége előtt felzárkóztunk egy gólra. A záró felvonást sikerült egy góllal megnyerni, így akárcsak hétfőn a hölgyek összecsapásán, jöhettek az ötméteresek.

A harmadik párban Vámos hibázott, szerencsére rögtön utána Janovic is pontatlanul célzott. Viszont Hosnyányszki sem tudta bedobni, Paskovic viszont belőtte, így egy álommal szegényebbek lettünk.

A torna még nem ért véget a Benedek-csapat számára, két győzelemmel még meglehet az ötödik hely.

Eredmény – Férfi vízilabda, negyeddöntő

Magyarország – Montenegró 9-9 (1-2, 2-3, 3-3, 3-2) büntetőpárbaj után: 11-13

Vége az első negyednek

2-1-re vezet Montenegró. A védekezésünk nem rossz, de Scepanovic eddig szinte mindent hárít.

Öt és fél perc után megvan az egyenlítés

Kiküldtek egy montenegróit, így előnyben játszhattunk. A fór már letelt, amikor Manhercz a kapuba lőtt (1-1). Bár ez legyen a legnagyobb bajunk, a lényeg az egyenlítés.

Ez eddig a kapufák meccse

Hárai kiállítása után fórban szerencsére a lécre lőttek, majd Vámos bombája is ugyanott kötött ki. Ehhez Scepanovic nagy védése is kellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik