Olimpia 2016 - Friss hírek

Hosszú Katinka közleményben reagált

Állítom, az eredményeimet szabályos körülmények között értem el. Ez a válasz a Swimming World Magazinnal szemben elvesztett perére Változtatás nélkül.

“Nem sokkal az utolsó versenyszámom után kaptuk a hírt Rióban, hogy az arizonai bíróság a véleményszabadságra hivatkozva elutasította keresetünket, amit a Swimming World Magazin és Casey Barrett adtunk be, miután tavaly májusban rágalmazó cikket jelentetett meg róla valótlan állításokkal. Egyértelmű, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin úgy próbál az úszósportban aktuális maradni, hogy botrányokat kelt ott, ahol egyébként nem léteznek – az én rovásomra.
Tudatában vagyunk, hogy Mr. Barrett és a Swimming World Magazin továbbra is folytatta az én és más külföldi úszók lejáratását. Most a jogi csapatommal egyeztetjük, hogy mik a lehetőségeink, és bár csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott, azt továbbra is állítom, hogy a riói olimpiai játékokon elért eredményeimet szabályos körülmények között értem el. Mr. Barrett és a Swimming World Magazin által tett kijelentések nem igazak. A riói élményeink nagyszerűek voltak és a többi sportolóval, edzővel, kisegítő személyzettel történt interakcióink mind megtestesítették az Olimpiai Játékok fő értékeit – kiválóság, barátság és tisztelet” – Hosszú katinka.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik