Olimpia 2016 - Friss hírek

Senkit és semmit nem tiszteltek Ryan Lochte-ék

A csütörtöki New York Post cikkében ízekre szedi a történetet és megszólaltatja például annak a benzinkútnak a tulajdonosát, ahol az állítólagos rablás történt.

Levizelték a falat. Mindenhol. Lefényképeztem őket letolt nadrággal. A személyzet mondta nekik, hogy menjenek a wc-re, mert van, de inkább a falra vizeltek. Senkit és semmit sem tiszteltek

– mesélte a tulajdonos.

Ryan LochteJimmy Feigen, Gunnar Bentz és Jack Conge egy buliban voltak, hajnalban onnan indultak vissza az olimpiai faluba és a videón is látszik, erősen “jókedvük” volt.

Annyira, hogy a rendőrségnek birtokában lévő felvételen az látszik, később csak betértek a mosdóba is, ahol az egyik ajtóban kárt tettnek, majd összeszólalkoztak a személyzet egyik tagjával.

Azt gondoljuk, Mike Vaccaro kollégánk, a New York Post szerkesztője nem túlzott, amikor azt állította cikkében: Ryan Lochte-t mindent megtestesít, amiért a világ gyűlöli az amerikaiakat.

Kíváncsian várjuk, Ryan Lochte szponzorai mit szólnak az esethez. Minden bizonnyal egy héten belül szerződést bontanak vele. Holott, az úszók cselekedete magában még nem is lenne annyira gáz. Végül is fiatalság, bolondság, más is csinált már hülyeséget. De legalább vállalják fel, hogy túllőttek a célon.

Hogy mindezek után azt hazudták, fegyveres rablás áldozatai lettek, az már mindennek a teteje, a pökhendiség, arcátlanság csúcsa…

Így végződik egy hatszoros olimpiai bajnok pályafutása. Szomorú.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik