Olimpia 2016 - Friss hírek

Pars Krisztián minden bizonnyal ott lesz Rióban

Pars Krisztián minden bizonnyal elutazik a riói olimpiára. A londoni játékokon aranyérmes atléta múlt héten a Gyulai István-emlékversenyen sérüléssel bajlódva alig jutott 70 méter fölé, amivel végül a kilencedik lett. Csak összehasonlításképpen: 2012-ben, a londoni döntőben 80.59 méterrel diadalmaskodott.

A 34 éves sportolónak a derekával és a combjával is voltak problémái, korábban meg is műtötték. Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója nemrég úgy nyilatkozott, az is elképzelhető volt, hogy Pars nem utazik el Brazíliába.

Mindannyian tudjuk, milyen nehézre sikerült Krisztián felkészülése. Nem egy sérülése volt az utóbbi hónapokban, az áprilisi izomsérülését követően meg is kellett operálni. De edz, jó erőben van, a következő napokban pedig a formába lendülés a legfontosabb. Csodát viszont senki se várjon tőle Rióban, mert a címvédés nem realitás

-fogalmazott a sportvezető. A Szombathelyi Dobó SE kalapácsvetője szombaton az országos bajnokságon bizonyíthat. Az atléták a jelenlegi tervek szerint augusztus 10-én utaznak el Rióba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik