Élő Olimpia 2016 - Friss hírek

Vízilabda: a harmadik meccsen is döntetlent játszott a Benedek-csapat

Összefoglaló:

Felemásan indult Benedek Tibor csapatának az olimpia, hiszen a világ- és Európa-bajnok Szerbia ellen elért 13-13-as döntetlen után Ausztrália ellen is csak 1 pontot szerzett a válogatott, 9-9-es döntetlennel zárult a második meccs.

Az első döntetlennek még örültünk, de a második iksz után már nem volt annyira jó eredmény a szerbek elleni egy pont. Különösen fájó így utólag, hogy mindkét meccs kézben volt, mindkét alkalommal a legvégén egyenlített az ellenfél.

És aztán mit hoz az élet? Jön a harmadik iksz.

Izgalmas, kemény, feszült meccset játszott a görögök ellen a Benedek-csapat, a görögök ellen ez mindig így is volt az elmúlt időszakban is. Mint máskor, ezúttal is az emberfórok kihasználása volt a kulcskérdés, a görögök ebben nagyon jók. Most is azok voltak.

Végig fej fej mellett haladt a két válogatott, először 5-3-as előnynél húzott el az egyik csapat, sajnos, nem mi. De a magyar válogatott erős, és ennek volt jele, hogy megfordította az állást.

Ahogyan a szerbek és az ausztrálok ellen, úgy most sem volt elég a győzelemhez az előny. És megint az utolsó pillanatban vesztettük el a két pontot.

Vlachopoulos keretbe foglalta a meccset, ahogyan az első, az utolsó gólt is ő szerezte. Szabaddobásból, messziről.

Egy pont a vége, két nap múlva Japán következik.

Eredmény – riói vízilabdatorna, 3. forduló:

Görögország-Magyarország 8-8 (1-2, 1-1, 4-2, 2-3)
Gólszerzők: Vlachopoulos 3, Gounas 2, Genidouinas 2, Mourikis, illetve Hárai 3, Erdélyi, Zalánki, Vámos, Hosnyánszky, Varga Dániel

A másik mérkőzésen:

Ausztrália-Japán 8-6 (1-2, 2-1, 3-2, 2-1)

 

Nem nagyon lehet látni

Rióban és Budapesten is viszontagságosan indul a meccs, merthogy idehaza nem látjuk a mérkőzést, kint pedig a szakadó eső miatt nem látni a medencét – legalábbis erről számolnak be a kinti kollégák.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik