Olimpia 2016 - Friss hírek

Ryan Lochte: nem ott, nem úgy és nem azok raboltak ki

Az amerikaiak hatszoros olimpiai bajnok úszója módosította a fegyveres rablási ügyükről tett korábbi nyilatkozatát. Ő már otthon van Amerikában, ahol egy televíziós interjúban szerdán közölte: a taxijukat nem rendőrnek öltözött emberek állították meg, hanem egy benzinkúton történt az eset, ahol megálltak tankolni. A fegyvert pedig nem közvetlenül a fejéhez tartották, csak ráfogták.

Az eddig ismert verzió szerint Ryan Lochte-t és három csapattársát – Gunnar Bentzet, Jack Congert és Jimmy Feigent – akkor rabolták ki vasárnap hajnalban, amikor taxival tartottak vissza egy buliból az Olimpiai Faluba. Elmondásuk szerint elvették a pénzüket és a személyes tárgyaikat, de nem sérültek meg a támadáskor.

A brazil rendőrség ellentmondásokat talált az eddigi történetben és ezért nem engedte elutazni Bentzet és Congert, amíg ki nem hallgatják őket az esettel kapcsolatban. Miután ezt megtették, néhány órával ezelőtt kiengedték őket.

Lochte már elhagyta Riót, Feigen tartózkodási helye egyelőre ismeretlen. A rendőrség a taxisofőrt is keresi, aki az úszókat szállította a kirablásukkor.

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik