Olimpia 2016 - Friss hírek

Magyar vízilabdázó a hajával így még nem lepte meg a világot

Feltételezhetően Zsivko Gocics, Braniszlav Mitrovics vagy Filip Filipovics számára nem azért kezdődött kellemetlenül a mieink elleni első mérkőzés szombaton, mert meglátták Manhercz Krisztián haját, és ettől lefagytak, hanem azért, mert a magyar válogatott parádésan kezdett a világbajnok ellen.

Mi viszont kicsit lefagytunk, mikor felállt a válogatott a riói medence szélére a bemutatásra, ugyanis a válogatott 19 éves játékosa valóban meghökkentő frizurát készített magának.

Az alábbi fotót klubcsapata, a Szeged tette közzé másnap.

Punkos hajszerkezete teljesen szokatlan a vízilabdaközegben, nem szokás hasonlóval sem jelentkezni a sportágban. De elnézzük Manónak ezt az allűrt, elvégre a sportág egyik legnagyobb ígérete (vagy már több is annál), zsenialitását pedig ezúttal is megvillantotta – a meccs végül erős kezdést követően 13-13-as döntetlenre végződött.

Egyébiránt a másik fiatal, Zalánki Gergő is változtatott, kopaszra nyírta a fejét, és mint az M4 Sportnak később nyilatkozta, a meccs előtti csapatgyűlésen jött a szikra, így hát “belevágtak”. Elég rendesen.

Juventus ventus.

Hétfőn jönnek az ausztrálok, egyébként.

(Nyitókép: Szalmás Péter/MOB)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik